Kako bi izgledala fudbalska postava sastavljena od albuma grupe Iron Maiden

0

Šta bi bilo kada bi od albuma grupe Iron Maiden napravili fudbalsku postavu?

Znamo svi da Mejdeni vole fudbal. Znamo da je West Ham njihov klub, ako gledamo Premijer ligu. Ko je ikad zavirio u booklet albuma Virtual XI video je tadašnju postavu Mejdena u dresovima i na terenu sa najvećim zvezdama engleskog fudala 90-ih.

Sve u svemu veza između ovog engleskog heavy metal benda i fudbala je jaka. Stoga smo i odlučili da se malo pozabavimo pravljenjem postave – od samih albuma grupe Iron Maiden. Ima ih više nego dovoljno, pa da krenemo!

Za početak, izabrali smo formaciju 4-2-3-1.

A u toj formaciji i sledeću postavu:

Među stativama je  Book Of Souls – po gabaritu, snazi i visprenosti suvereni čuvar naše mreže. u odlučujućim trenucima pokazuje sigurnost. Gospodar šesanesterca.

U zadnjoj liniji imamo The X Factor i A Matter Of Life And Death – stameni bekovski par koji predstavlja nepremostivi bedem za protivničke napadače. Jaki u duelu i odlični u skok igri, nimalo lošiji tehnički iako po samom gabaritu to može da zavara.

Po bokovima jure Peace Of Mind i No Prayer For The Dying. Jedan levo a drugi desno. Odlično pokrivaju u defanzivi i drže leđa krilima, ali kada treba svojom brzinom i lakoćom učestvuju u napadu. Centaršutevi su im jača strana. Peace je prodorniji dok je No Prayer enigma za protivnike u svakom pogledu.

Defanzivnu veznu linije drže Somewhere In Time i Seventh Son – klasika, odlični u organizaciji ali i neprikosnoveni kada je u pitanju remećenje protivničkog napada. Dva pitbula sa perfektnim tehničkim sposobnostima. Po potrebi mogu i u kreaciji bliže golu. Drže sve konce pod kontrolom.

Krila – na levom krilu ubica protivničkih odbrana Killers. Najbrže levo krilo na svetu sa neverovatnim predispozicijama. Na drugoj strani Powerslave isto toliko ubojit s tim što može igrati i u samoj sredini po potrebi zbog velikih kreativnih sposobnosti.

U samom srcu na AMF poziciji imamo klasičnu desetku, trekvartistu, Brave New World – sva vrsta kreacije zavisi od velemajstorstva ovog albuma!

A u napadu – najbolji golgeter svih vremena Number Of The Beast. Tehnički superioran, fizički dominatan, perfektna skok igra – kombinacija Ronalda Zube i Van Bastena. Buši protivnićke mreže sa lakoćom i koristi sve odbitke u stilu Inzagija.

A tu su naravno i zamene koje možete videti na slici ispod.

Pa, kako vam se čni? Da čujemo kakvu bi ste vi postavu izveli!

Share To The World

Оставите одговор